duminică, 10 decembrie 2023

Experiment de talismane anti-Mercur Retrograd.

Experiment de talismane anti-Mercur Retrograd.


Ultimul Mercur retrograd a fost unul deosebit de dificil pentru mine, încât m-am gândit la câteva soluții practice prin care să diminuez din efectele nefaste când Mercur intră în faza sa de păcălici.

Am mai zis și alte dăți că trăim într-o lume foarte tehnologizată și într-o epocă în care știința, tehnologia, comunicarea, transportul și comerțul sunt la ordinea zilei mai ceva ca oricând.

În mod natural, lumea noastră este mult mai vulnerabilă la astfel de perturbări în sfera mercurială, și din păcate toată lumea pare să fie cumva afectată.

M-am consultat cu un grup restrâns de prieteni magicieni și ne-am gândit la potențiale soluții. Unul pe care îl respect foarte mult a recomandat să port în buzunar o pietricică de hematit. Această piatră este asociată cu Saturn și are rolul de a impământa toate perturbările aeriene specifice lui Mercur.

Chiar dacă eram încântat de această soluție, am zis să duc lucrurile mai departe și să consacrez câteva talismane cu scopul de a diminua efectele acestui retrograd.

Initial, speram să fac o ceremonie de consacrare în care să-l chem pe Raphael, arhanghelul ce prezidează asupra sferei mercuriale și să-l petitionez să sfințească niște pietricele de hematit, pe care putem ulterior să le purtăm la gât sau la brățară.



Dar în acel moment nu știam că hematitul este o piatră Saturniană și intrasem într-o mică dilemă. Voiam să lucrez cu sfera Mercurială pentru a înainta o frază de intenție cât mai specifică ei, nu să apelez la vreun spirit Saturnian. Așa că hematitul nu părea să fie o opțiune care să mă satisfacă.

Am făcut puțin cercetări și am consultat prima Carte a Filozofiei Occulte a lui Agrippa, și am văzut că printre pietrele semi-prețioase atribuite lui Mercur este agatul.

Agatul vine în diverse forme și culori, de fapt am și ajuns să înțeleg de ce e asociat cu această sfera, imprevizibilitatea. Totuși am găsit 5 pietricele de culoare portocalie, menținând astfel corespondența de culoare pentru această planetă.

Într-o Miercuri în ora planetară a lui Mercur am făcut o ceremonie pentru Raphael și acesta a sfințit aceste pietre. Pe data de 13 Decembrie avem parte de ultimul retrograd în acest an și avem ocazia să observăm efectele acestui experiment. Sunt în total 5 persoane inclusiv eu ce vor purta aceste pietre de agat la noi și vom nota observațiile noastre.

Dacă suntem satisfăcuți cu rezultatul, voi considera acest experiment un succes și voi putea să pregătesc talismane și altor persoane la cerere. Ce să zic, ne auzim după 1 Ianuarie 2024 cu rezultatele.


Spor!


Frater Iustin Levi 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu