sâmbătă, 24 februarie 2024

Arbatel - Traducerea mea, si de unde o puteti achizitiona.


A trecut o săptămână de la lansarea traducerii mele a grimoire-ului Arbatel și am zis că e și vremea să anunț acest lucru pe blog.

Aș fi făcut asta mult mai devreme dar săptămâna trecută a fost una destul de încărcată cu muncă, proiecte și alte responsabilități pe care puteam să le ignor.


După cum am mai anunțat pe blog și pe profilul meu de Facebook, am făcut o traducere pentru cartea Arbatel - De Magia Veterum. Am avut și un mic eveniment pe Discord, pe serverul meu și am fost surprins cum Editura Cosmogonica a sărit în ajutor să mă ajute cu publicarea.

Ajutorul a venit neașteptat fiindcă intenția mea inițială era să public această carte numai în format digital, dar se pare că cineva undeva acolo sus avea alte planuri.

Oricum, voi menține acest articol scurt.

Traducerea pe care am făcut-o este disponibilă pentru comandă pe site-ul paginii Editurii Cosmogonica aici.

În ea veți găsi atât traducerea mea cât și textul original în limba latină, prima dată publicat în 1575, împreună cu un set de instrucțiuni ușor de urmărit pentru a contacta cele 7 spirite olimpice.

Este un manual de magie cu o atitudine foarte binevoitoare și ce îl îndeamnă pe practicant să ducă o viață virtuoasă și să își ajute comunitatea.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre traducere, puteți să îmi scrieți și vă voi răspunde.


Multe binecuvântări.

Frater Iustin Levi 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu