vineri, 5 ianuarie 2024

Actualizări pentru servicii de divinație și consiliere.

 

Vin cu niște anunțuri legate de felul în care vă pot consilia și ajuta cu servicii de divinație.

De acum înainte aș vrea ca fiecare citire în tarot sau geomantică să fie însoțită și de o conversație înainte.

Zic acest lucru fiindcă este foarte important să știu care este situația cu care vă confruntați și să vă ajut să formulăm întrebările pentru care aveți nevoie de răspunsuri.

Calitatea răspunsurilor într-o citire de tarot sau de altă formă de divinație este determinată mult și de calitatea întrebării.




Dacă cineva vine la mine cu o cerere de genul "da-mi și mie despre viitorul meu", atunci pot face o citire generală, dar răspunsurile și interpretările arcanelor vor fi la fel de vagi și imprecise ca întrebarea sau cererea pe care ați solicitat-o.

Precizia limbajului este cheie aici fiindcă așa extragem informație care este cu adevărat utilă și evităm să batem câmpii degeaba fără să ajungem la vreo concluzie care chiar vă poate ajuta.

Legat de interpretarea astrogramei native.

Știu că fiecare om ce este interesat de o interpretare a unei astrograme vrea mereu să știe "ceva". Fiindcă există ceva ce îl deranjează, îl supără sau este pur și simplu curios și vrea să înțeleagă.

Când mă contactați pentru o astfel de interpretare, nu ezitați să îmi spuneți ce vreți să știți mai bine. Sunteți interesați de partea vocațională? Sănătate? Dragoste? Bani? Etc.

Sute de răspunsuri pot fi deduse doar din interpretarea astrogramei. Având întrebări specifice, știu exact unde și la ce să mă uit și ce să iau în seamă dincolo de aspecte generale.


Sănătate și numai binecuvântări tuturor!

Frater Iustin Levi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu