vineri, 5 mai 2023

Cum identifici un blestem.

Cum identifici un blestem.


Se întâmplă de multe ori ca subiectul magiei să atragă și un număr covârșitor de oameni care automat se gândesc la cele mai perverse metode de a obține ce își doresc pe seama altora, și mulți o fac sperând că vor învăța cum să blesteme și să atace pe alții pentru știe cine motive arbitrare ce țin mai mult de impulsuri decât rațiune.

Astăzi ne confruntăm cu o situație tare neobișnuită pentru acest subiect, față de sute sau chiar 10 ani în urmă, ritualuri și tehnici sunt aproape 100% disponibile pe internet atât timp cât știi unde să cauți. Împreună cu ritualuri de manifestare, protecție, vindecare și deschidere de drumuri, există și ritualuri și tehnici de atac și blestem. Din cauza faptului că ocultismul tinde să atragă oameni ce inițial sunt cam dezechilibrați din multe puncte de vedere, aceștia ar fi și dispuși să folosească aceste forme de "magie neagră", pun acest termen în ghilimele fiindcă vom dezbate formele de a categorisi magia în altă postare pe viitor.

Folosindu-le, pot să creeze mult haos și suferință pentru alții, cât și pentru ei înșiși, iar eu nu îmi doresc ca cititorii acestui blog să cadă victimele acestor persoane sau să recurgă la aceste tehnici. Există un număr uriaș de metode prin care poți obține ce îți dorești, bani, faimă, iubire, securitate și sănătate, cât și desăvârșirea spiritului și unirea cu Divinitatea. Nu ai nevoie de blesteme și "magie neagră" pentru așa ceva.

În fine, dacă ați citit până aici, hai să trecem la subiectul principal. 

Majoritatea oamenilor care mă întreabă dacă ar fi atacați sau bleșemați, nu suferă neapărat de așa ceva. De cele mai multe ori își creează propriile suferințe prin gânduri și emoții negative, neiertându-și aproapele și pe ei înșiși, vorbind lucruri rele despre alții, barfind sau descurajându-se mereu cu "nu pot", "nu vreau", "nu am timp" etc. Aceste situații neplăcute autoimpuse pot fi schimbate prin adoptarea unei atitudini pozitive și optimiste în fața adversității.

Totuși, există uneori și acele ocazii în care cineva chiar face cuiva farmece pentru diverse motive. Uneori se poate ca aceștia să nu fie nici măcar ținta acestor atacuri, vrăjitoarea sau vrăjitorul care a decis să-l nenorocească a făcut-o unui strămoș și acum ghinionul poate fi transmis din neam. Este o situație într-adevăr nefastă, și dovada cum gândurile și faptele noastre au o putere imensă.

Așa că voi lista câteva semne că e posibil să fiți victimă a unui blestem:

1. Vise urâte și coșmaruri ce par să nu se termine niciodată. Mă refer aici la o succesiune de experiențe în somn ce poate ține ani de zile la rând. Toți avem momentele în care visăm ceva înfricoșător, eu uneori o pățesc după ce mă uit la câteva filme de groază, dar să le ai neîntrerupt este un semn rău. Nu este sănătos și nici normal și poate fi un indiciu.

2. Dureri fizice a cărei sursă nu poate fi identificată de către medic. Aici vorbesc despre situații în care subiectul a făcut zeci de investigații și analize și toate apar ca fiind bune, dar suferă iar și iar de dureri ce nu pot fi explicate.

3. Legat de ceea ce am scris mai devreme. Îmbolnăvire subită și acută. Este ceva neobișnuit ca un om perfect sănătos cu un stil de viață sănătos să pice bolnav la pat. Chiar dacă motivele pot fi identificate de către o cercetare medicală, este un semn că acest om este atacat și pe alte căi decât fizice.

4. Un ghinion de care pare că nu poți scăpa. Mă refer la acel fel de ghinion care nu se mai termină. Să zicem că ai un prieten care ajunge să fie concediat neașteptat și nu poate să-și mai găsească un loc de muncă sau o carieră. El lucrează din greu, este sârguincios și eficient, dar mereu apare câte o situație neprevăzută ce-l duce la concediere. Sau o serie aparent neîntreruptă de accidente, sau orice proiect pe care acesta îl începe se naruie și nu se ridică de la stadiul de plan.

5. Halucinații sau viziuni cu diverse figuri și entități rău voitoare. Iar trebuie să subliniez aici constanta acestora. Vorbesc despre ceva ce se repetă iar și iar.

6. Apariția unor certuri în familie din motive triviale când înainte era pace și înțelegere. Dacă începi să te cerți cu partenerul/partenera din cele mai stupide motive care efectiv știi că nu contează, e posibil să nu fiți nici unul dintre voi de vină cu adevărat, ci relația voastră să fie sub asediu din exterior. Vorbim de un blestem de dezbinare. Pot fi contradicții și discuții din când în când, dar când subiectul acestor contradicții poate fi ceva banal și acestea sunt excesiv de agresive, este iar un indiciu.

7. Dezvoltarea unei dependențe de droguri, alcool, jocuri de noroc sau alte forme de comportament deviant pe care nu ți-l poți explica de ce.

8. Schimbarea dispoziției emoționale din pozitivă în negativă brusc și fără explicație. O persoană care înainte era echilibrată și optimistă brusc nu se mai poate bucura de nimic în viață, devine negativă și deprimată. Această schimbare poate fi cu adevărat devastatoare, fiindcă depresia netratată poate duce și la vătămare de sine sau suicid și trebuie tratată foarte serios.

Acestea ar fi câteva semne mai clare că ai de-a face cu un blestem sau un atac. Bineînțeles, ceea ce trebuie să înțelegeți este că unii oameni pot blestema fără să vrea cu adevărat. Pur și simplu au momente de slăbiciune în care devin invidioși pentru o clipă și ajung să-i vătămeze pe alții. În astfel de cazuri, situația poate fi remediată ușor cu câteva rugăciuni și o igienă psihică și emoțională corespunzătoare. Dacă ai de-a face cu cineva care a făcut un ritual specific, atunci e nevoie de inversarea acestuia. Voi explica cum puteți să vă scăpați de un blestem sau cum puteți face inclusiv pentru alții într-o postare ce va urma.


Multe binecuvântări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu