duminică, 11 februarie 2024

Ritual pentru deschidere de drumuri.

Acest ritual este conceput special pentru acele momente în viață în care te simți blocat și parcă nu ai soluții sau oportunități. Pot fi de mai multe feluri și diverse arii în viață în care se pare că dai de obstacole și trebuie să muncești mult mai mult pentru a obține un rezultat.

Vorbesc despre carieră, bani, sănătate, iubire, educație, statut social etc.

În trecut am publicat un ritual de descrucișare sau deblocare tocmai ca să elimini potențiale blesteme sau farmece asupra ta sau a altcuiva.

Cu ritualul acesta treci la următorul nivel și cauți căi noi de a-ți rezolva problemele, căi și noi oportunități. Rezultatele vor veni repede și eficient, brusc te trezești că un coleg sau prieten îți oferă o oportunitate de promovare sau un job mai banos, apare oportunitatea unei relații când nu te așteptai, dacă întâmpinai o problemă cu studiile vei descoperi o sursă nouă de informație sau metodă inedită de a învăța ca un geniu. Acestea sunt doar câteva exemple.



De ce vei avea nevoie:

1.O lumânare pentru deschidere de drumuri. Aceasta poate fi comandată sau cumpărată de la un magazin de specialitate precum cel de aici. Dacă nu dispui de fonduri sau vrei să îți personalizezi lumânarea recomand să folosești o lumânare cilindrică de cam 10 sau 15 cm înălțime de culoare portocalie, galbenă sau albă. Ideal ar trebui să fie portocalie fiindcă vei face ritualul într-o zi de Miercuri, asociată cu puterile lui Mercur de a deschide noi căi de rezolvare a problemelor. Pentru a pregăti lumânarea recomand să folosești tehnica de consacrare a obiectelor din acest articol, iar după să folosești un cuțit sau instrument consacrat pentru a scrijeli intenția ta în corpul lumânării. Poți scrie de exemplu "Deschidere de drumuri în carieră pentru promovare".

2. Tămâie sau rășină, de preferat lavandă sau frankincense.

3. Ulei esențial pentru deschidere de drumuri. Acesta poate fi și el achiziționat de exemplu de aici. Dacă nu poți cumpăra acest ulei sau altul similar poți folosi o combinație de ulei de Santal, Vanilie, Mana Maicii Domnului, Gardenia, Lavandă și Scorțișoară. Acestea pot fi aplicate pe lumânare când o vei unge câte o picătură sau merg amestecate într-un alt recipient.

4. Hârtie de copt maro. Alegem culoarea maro fiindcă aceasta corespunde cu pământul și lumea manifestată în care trăim și vrem să aducem aceste schimbări în lumea materială.

5. Pix sau alt instrument de scris consacrat.

6. Psaltirea sau Psalmul 64 printat. Pentru cei ce preferă o abordare alternativă recomand imnul Orfic lui Hermes/Mercur.


Când vei face ritualul:

Miercuri când luna este în creștere și nu în vid de curs. Ora planetară depinde de ce arie a vieții vrei să o deschizi cu oportunități.

Pentru dragoste: Venus

Pentru carieră: Soare sau Jupiter

Pentru bani: Jupiter sau Venus

Pentru sănătate: Soare sau Mercur

Pentru o deschidere de drumuri generală: Mercur


Ce vei face:


În ziua în care ai ales să faci ritualul cu o oră înainte e bine să ai toate obiectele pregătite.

1. Unge lumânarea cu uleiul sau uleiurile esențiale de la vârf spre baza în sensul acelor de ceasornic de jurul împrejurul acestuia cu degetul tău arătător.

2. Așteaptă un minut sau 2 ca uleiul să se usuce puțin și aprinde lumânarea și tămâia.

3. Scrie pe bucată de hârtie "Deschidere de drumuri" de 3 ori. Apoi răsucește hârtia în sens de ceasornic de 4 ori și scrie încă o dată numele tău sau numele persoanei pe care vrei să o ajuți de 3 ori lângă "Deschidere de drumuri". Roțește hârtia în sensul acelor de ceasornic de încă 4 ori.

4. Plasează hârtia cu intenția în fața lumânării în fața ei.

5. Recită psalmul 64 de 4 ori gândindu-te la intenția ta de a-ți deschide drumuri sau pentru a ajuta pe persoana în cauză.

6. Petrece încă 10 minute în fața lumânării privind-o cum arde și uitându-te în flacără vizualizând cum intenția ta s-a îndeplinit deja. Poți sta pe scaun sau în picioare, rămâne la alegerea ta.

Lasă lumânarea să ardă de tot.

ATENȚIE! Nu lăsa sub nici o formă lumânarea să ardă nesupravegheată. Dacă trebuie să pleci din casă sau să dormi, stinge-o și apoi aprinde-o când revii.

Când lumânarea a terminat de ars ia hârtia și pune-o deoparte într-un sertar și uită de ea. 


Frater Iustin Levi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu