luni, 2 octombrie 2023

Servicii magice și de divinație la cerere.

Servicii magice și de divinație la cerere.


După mai multe luni de deliberat după ce am început acest blog, m-am hotărât că e timpul să îmi ofer și serviciile de citiri (divinație) folosind cartomanție, geomantie, și astrologie natală. 




Pe lângă consultațiile de această natură, menționez că sunt deschis să fac și ritualuri la cerere. 

Detaliile vor fi discutate în privat în funcție de ceea ce sunt rugat să fac și complexitatea acestei operațiuni magice. 

Vă rog să țineți cont că și natura cererii îmi permite să accept să o îndeplinesc sau să o refuz. 

Cei care sunt aici doar pentru răzbunare și alte astfel de idei, pot să solicite asistență și din partea altor practicanți care se specializează în asta. 

Singura excepție pe care o fac este în cazul în care viața cuiva este în pericol și atunci aveți nevoie de forța să opriți un atacator. În general, prefer să am o practică benignă și să vă încurajez să lucrați la propria persoană. Succesul tău este victoria cea mai mare, cum s-ar zice. 

Menționez că tipul de magie pe care îl practic este cea ceremonială și implică lucrul direct cu spirite prin invocarea și evocarea acestora și înaintarea petiției voastre. În momentul de față lucrez cu Arhanghelii celor 7 planete antice, cele 7 spirite olimpice, elementali și îngerii din numele extins al lui Dumnezeu sau Shemhamephorash. 

Lista de spirite pe care le voi putea chema va crește o dată cu timpul, cu cât câștig mai multă experiență și știu sigur că am o relație bună cu aceste entități. 

Ritualurile vor fi de 2 feluri: 

1. Ritual magic de sine stătător. 

2. Ritual de consacrare a unui obiect ce vă poate servi ca talisman. Acesta vi-l pot livra după. De preferat folosesc pietre și cristale semiprețioase în funcție de ceea ce este nevoie.


Să aveți spor în tot ce faceți și să ne auzim cu bine. Frater Iustin. 

2 comentarii:

  1. Buna ziua, cum as putea lua legatura cu dumneavoastra ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti sa imi scrieti pe adresa mea de email:
      liberatusfrater@gmail.com
      Alternativ aveti paginile mele de Facebook: Resurse Hermetice si Frater Iustin



      Ștergere