miercuri, 1 noiembrie 2023

Exemplu de Ritual Magic pentru Iubire.

Exemplu de Ritual Magic pentru Iubire.


Am mai vorbit într-un alt articol despre ritualuri pentru iubire și dragoste și despre implicările lor. De obicei, când folosim cuvântul "farmece" din Limba Română, automat ne gândim la farmece pentru iubire. Dacă tot am vorbit puțin despre implicările acestor ritualuri și la ce ne putem aștepta, am zis că să vă dau și un exemplu pe care îl poate face toată lumea. 

Dacă urmăriți deja acest blog, probabil știți că sunt mai mult pasionat de magia ceremonială, dar de data aceasta vă dau un ritual inspirat direct din altă tradiție magică, și anume Wicca. 

Doar pentru că originea acestuia vine dintr-o carte de magie pe filon Wiccan, nu înseamnă că trebuie să fiți membrii acestei religii ca să o faceți. Simbolismul este tot același și efectele vor fi și ele identice.


Înainte să începem, trebuie să vă înștiințez înainte că acest ritual va necesita puțină pregătire, așa că să știți că unii dintre voi veți avea "quest-uri" de îndeplinit iar apoi va veti pune in fata altarului.




De ce vei avea nevoie:


1.O lumânare roz

2. O scoică, de preferat luată de tine de pe malul mării.

3. O macesa proaspătă

4. Un băț de vanilie

5. Puțină scorțișoară măcinată

6. Tămâie de trandafir

7. Ulei esențial de trandafir.

8. Pregătirea lumânării:


Picură 7 picături de ulei esențial de trandafir pe lumânare și unge-o de sus în jos în sensul acelor de ceasornic, în timp ce vizualizezi cum întâlnești partenerul ideal pentru tine.


Ritualul pas cu pas:


Ziua și ora: Vineri când luna se află în creștere, la ora în care fix răsare soarele. Mercur trebuie să fie în curs normal. În condiții ideale Venus trebuie să fie în semnul Taurului sau Balanța.


1. Aprinde lumânarea și tămâia.

2. Trece scoica prin flacăra lumânării și apoi prin fumul de tămâie de 3 ori zicând: "Prin puterea treimii, Iubire! Aici să fii!"

3. Pune scoica pe masuța-altar și privește în flacăra lumânării imaginându-ți cum atragi partenerul ideal. Stai cel puțin 3 minute și menține această vizualizare.

4. Pune macesa în scoica.

5. Curăță bățul de vanilie și presară conținutul peste macsea din scoică apoi presară și scorțișoara peste ea. Când faci aceste două lucruri repetă iar "Prin puterea treimii, Iubire! Aici să fii!"

6. Lasă lumânarea să ardă în totalitate în timp ce scoica rămâne pe masuță.

7. După ce lumânarea a terminat de ars, ia scoica și du-o înapoi la malul mării și arunc-o în apă astfel ca spiritele apei să o ia înapoi și să-ți trimită iubirea mult dorită.
Daca marea e prea departe de voi aruncati-o in apele unui rau sau fluviu cu aceeasi intentie.


Multe Binecuvântări! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu