duminică, 21 mai 2023

Ritualul de descrucișare - Uncrossing


Ritualul de descrucișare.


Am vorbit într-un articol precedent că vă voi arăta un ritual prin care puteți scăpa de un blestem, hex sau entități răuvoitoare ce s-au atașat și vă creează probleme. Aici vorbesc despre acele situații în care problemele și ghinionul sunt constante și nu puteți scăpa de ele oricât de mult ați încerca. Termenul de "Descrucișare" este o traducere a englezescului "Uncrossing" și mai poate fi tradus ca deblocare sau eliberare. Puteți folosi acești trei termeni în funcție de preferință, esența ritualului este aceeași.



Întrebarea voastră acum probabil este: "Ce este aia o descrucișare?"

Răspunsul pe scurt este o baie ritualică de purificare combinată cu rugăciuni și ardere de lumânări ce trebuie făcută 7 zile la rând când răsare soarele.

Este un ritual ce necesită mai mult efort. Dar după cum probabil puteți deduce, efortul depus este direct proporțional cu rezultatul obținut. La fel am putea doar să spunem o scurtă rugăciune sau descântec și să zicem că "gata s-a rezolvat" dar efectul resimțit va fi minim tocmai fiindcă efortul este minim. Acest ritual este un fel de miniexorcism, este conceput să vă descotorosească de orice influență, ghinion sau entitate ce vă creează dificultăți.

Acesta trebuie făcut când luna se află în descreștere. Ziua în care veți începe acest ritual va fi dimineața de joi, vineri sau duminică în funcție de aria vieții pe care vreți să o îmbunătățiți. Joi pentru bani, vineri pentru iubire, duminică pentru sănătate.

După ce îl duceți la bun sfârșit, este extrem de important să faceți curățenie în căminul vostru. Asta fiindcă odată ce această influență este extirpată, ea va rămâne în mediul înconjurător, și veți vrea să curățați casa de așa ceva. 


Aș putea intra în teorie și istoria acestui ritual, dar știu că sunteți pe acest blog fiindcă vă interesează mai mult practica, așa că voi continua cu lista obiectelor de care veți avea nevoie.

Menționez că unele dintre obiectele necesare sunt adaptări la resursele disponibile în România. Astfel, în cazul uleiului și lumânării de descrucișare, voi menționa alternative viabile:


1. Ulei de descrucișare, dacă îl găsiți. Dacă nu puteți folosi o combinație dintre ulei esențial de lămâie și rozmarin. Alta alternativă este să folosiți mir.

2. Tămâie sau bețișoare parfumate. Dacă găsiți speciale pentru uncrossing, folosiți-le. Dacă nu aveți de unde să faceți rost, folosiți tămâie cu aromă de cedru pentru bani, trandafir pentru iubire, tămâie de oliban/frankincense pentru sănătate.

3. Cristale de baie ce conțin rutisor și isop. Dacă nu aveți cristale de baie, puteți folosi un buchet de rutozor și isop pe care le veți fierbe și veți face o infuzie pentru baie. Dacă nu găsiți proaspăt, puteți opta pentru pliculețe de ceai cu aceste plante. Fierbeți o oală de cam 3 litri de ceai și îl veți turna în apa de baie.

Atenție!: Nu folosiți rutisor dacă sunteți însărcinată!

4. O lumânare mare ce va arde cel puțin 7 zile. Culoarea acesteia poate varia, pe internet puteți comanda lumânări de "uncrossing" ce ard într-un recipient de sticlă. În lipsa acesteia, puteți opta pentru o lumânare mare albă. Puteți găsi astfel de lumânări de dimensiune corespunzătoare în diverse magazine, inclusiv în Pepco, Kik sau Jysk. Trebuie să fie suficient de mare încât să o puteți aprinde și să ardă câteva ore bune în fiecare zi, aproximativ 20 sau 30 cm. Dacă vreți să fiți siguri că nu se va epuiza până terminați ritualul, puteți opta și pentru o lumânare simplă nedecorată de botez.

5. Două lumânări mici albe. Pot fi lumânări de tip pastilă. În caz că ard în totalitate, acestea pot fi înlocuite.

6. O lumânare mică neagră.

7. Următoarele lumânări de care veți avea nevoie vor depinde de aria vieții pentru care faceți ritualul. Pentru iubire, roz, pentru bani, verde, pentru sănătate, albă. Puteți folosi câte două sau mai multe în funcție de ce arie vreți să vă deblocați. Dacă vreți doar o singură arie, atunci cealaltă lumânare va fi mov. Toate lumânările menționate trebuie să fie neparfumate.

8. Psaltirea sau psalmii 36 și 50 printați. 36 pentru a opri o influență exterioară, 50 pentru a opri una interioară cauzată de către tine.

9. Sare de mare din care veți face un cerc pe altar în care veți pune lumânările.

10. O tavă sau farfurie destul de mare încât să încapă toate lumânările.

11. O fotografie cu persoana pentru care facem ritualul. Cel mai sigur această persoană vei fi tu.

12. O cană, de preferat să nu fi fost folosită la altceva înainte. Dacă veți cumpăra o cană nouă pentru așa ceva, cu atât mai bine.



Ce vei face?

Înainte cu două ore cel puțin să răsară soarele în ziua pentru care faci ritualul, îți vei pregăti lumânările. Pui tăvița pe masa altar, orientată spre EST. Pe ea vei pune toate lumânările, cu excepția celor 2 lumânări albe mici și fotografiei împreună cu tămâia sau bețișorul parfumat.

Lumânarea mare de descrucisare va fi în centrul tăviței, iar fotografia în fața ei, puțin sub aceasta.

Lumânările negre și cele simbolizând aria vieții vor fi unse cu ulei și plasate în fața fotografiei și lumânării mari ce va arde 7 zile, într-un fel de linie curbată. Lumânarea neagră va fi în stânga, iar celelalte vor fi în mijloc și dreapta.

În jurul lor vei trasa un cerc din sare de mare în jurul tăviței, în sensul acelor de ceasornic.

Acesta va fi altarul. Lumânările vor fi aprinse exact când soarele răsare, după ce vei face baia.


Pentru baie. Umple cada cu apă și pune cristalele de baie sau ceaiul de isop și rutisor. De stânga și dreapta căzii vei pune cele două lumânări mici. Asigură-te că ai și bricheta sau chibrituri să aprinzi lumânările. Vei face asta după ce ieși din cadă.

Cu tine va mai trebui să ai cana și cei doi psalmi și uleiul.

Te vei urca în cadă și vei recita psalmii, fiecare de câte 7 ori. Dacă simți discomfort sau ai impresia că ceea ce faci este ridicol, e un semn bun. Înseamnă că orice influență ce îți cauzează probleme este deranjată. Continuă până la sfârșit. De fiecare dată când termini de citit psalmul, îți vei turna o cană de apă peste cap, apoi continui iar cu citirea psalmilor.

Când ai terminat de citit psalmii, scoate dopul și așteaptă ca apa să se scurgă cât timp te afli în cadă. În tot timpul acesta, vizualizează cum orice negativitate se scurge de pe tine odată cu apa.

Când apa s-a scurs în întregime, ridică-te din cadă și stai între cele două lumânări mici albe. Aprinde-le și așteaptă să te usuci la aer. Nu folosi un prosop. Așteaptă până când știi că ești uscat. După ce te-ai uscat, ia uleiul și unge-te pe frunte, mâini, talpi, genunchi, coate, piept, abdomen.

Acum te poți îmbrăca în haine curate. Pentru fiecare zi, e bine să ai haine curate.


Apoi ia cele două lumânări și pune-le pe tăviță lângă celelalte. Aprinde restul lumânărilor și tămâia.

Poți să mai petreci cel puțin 30 de minute meditând în timp ce lumânările ard în fața ta, sau dacă vrei să ridici intensitatea ritualului, poți să petreci acest timp rugându-te să fii eliberat de negativitate.

Poți lăsa lumânările să ardă cât timp te afli acasă, dar când trebuie să pleci sau să dormi, nu uita să le stingi. Vorbim de un ritual mic de exorcizare, iar focul lumânărilor poate fi imprevizibil. Subliniez acest aspect foarte serios. Sub nici o formă să nu lași lumânările să ardă nesupravegheate! Dacă unele dintre lumânări ard în întregime, le poți înlocui cu altele. Ideal este să lași lumânările să ardă în întregime în ultima zi. Dacă nu reușești, aprinde-le pe parcursul altor zile următoare până când toate sunt arse în întregime. Colectează ceara adunată și arunc-o la un coș de gunoi departe de casa ta.

Repetă acest ritual timp de 7 zile pentru a-l duce la bun sfârșit.

După cele 7 zile, fă curățenie generală în casă și purific-o cu salvie sau tămâie și rugăciuni, de la cameră la cameră. Toate geamurile să fie închise, cu excepția unuia prin care vei alunga energiile negative.


Atenție! Doar pentru că l-ai făcut o dată nu înseamnă că situația cu care te confrunți va dispărea. În funcție de gravitate, va trebui să-l faci de mai multe ori.

Ca notă importantă, orice formă de magie trebuie susținută de acțiune și pragmatism. Dacă ai dificultăți în a găsi un job, nu aștepta să-ți cadă din cer. Aplică și mergi la interviuri, având încredere că acum vei avea noroc.


Spor și multe binecuvântări!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu