vineri, 1 martie 2024

Ritual pentru angajare.

Acest ritual este special conceput pentru a te face mai apreciat în procesul de angajare. Te ajută să faci o impresie bună și să emani încredere și carismă în așa fel încât oamenii cu care vei interacționa te vor plăcea mai mult și vor fi mult mai atenți la ce le spui. Este de imens folos și în alte situații în care trebuie să te promovezi pe tine, inclusiv pentru actori, artiști și alte cariere în care trebuie să ajungi în centrul atenției.



Pasul 1: De ce vei avea nevoie:


⦁ O lumânare cilindrică aurie sau galbenă. Este ideal să fie aurie în totalitate, nu numai la exterior. Ai grijă când alegi lumânarea potrivită. În plus, aceasta trebuie să ardă cel puțin 6 ore, așa că asigură-te că nu este prea mică.

⦁ Tămâie Frankincense

⦁ Ulei esențial de scorțișoară

⦁ O farfurie sau bol în care vei ține lumânarea să ardă și ca ceara să nu se împrăștie pe masă.

⦁ O măsuță. Poate fi de cafea sau o masă normală. Important este să fie curată și să nu aibă alte obiecte pe ea când faci ritualul decât cele pe care le vei folosi.

⦁ Ghidul ritualului și fraza de intenție printate


Pasul 2: Ziua si Ora:


Duminica, când luna se afla în creștere dar să nu fie aproape încă de lună plină. Asta fiindcă vrei ca sfera lunară prin care trimiți intenția să fie stabilă. Ritualul trebuie făcut în ora planetară a soarelui. Dacă nu știi cum să calculezi orele planetare, descarcă aplicația "Planetary Hours" pe telefon sau caută Planetary Hours pe Google și ziua în care planuesti ritualul.

Dacă nu vrei să folosești aplicații sau calculatoare, fă ritualul fix după ce răsare soarele, Duminica. La fel, trebuie să te asiguri că Luna nu se afla în vid de curs. Pentru a afla când luna este în acest vid de curs, descarcă aplicația iLuna pe iPhone sau Android și observă în ce zile și între ce ore luna apare ca "Void of course".

ATENȚIE: Acest aspect este extrem de important. Orice ritual făcut în vid de curs nu va avea niciun efect. E că și cum nu ai fi făcut nimic.


Pasul 3: Pregătirea lumânării:


Lumânarea pe care o vei aprinde trebuie să fie tratată ca un obiect sacru, la fel ca celelalte obiecte pe care le vei folosi.

Poți face această pregătire noaptea înainte sau cu mai multe zile. Mai întâi consacrezi lumânarea: Meditează cu lumânarea în față timp de cam 3 minute și vizualizează cum o lumină albă coboară din cer asupra ei, scăldând-o în lumină.

Ridică mâna dreaptă și ține-o deasupra ei și spune: "Din acest moment această lumânare este un obiect sacru, și singura sa menire este să mă ajute să îmi împlinesc voința. În numele celui Atotputernic Tetragrammaton, Amin".

Acum că lumânarea este consacrată, trebuie să o încarci cu energie și intenție. Petrece 10 minute meditând cu ea și ținând-o în ambele mâini. La fiecare inspirație vizualizează cum inspiri lumina prin toți porii corpului, adunându-se în inima ta unde vizualizezi un soare. Când expiri, vizualizează cum lumina adunată este transferată prin brațele tale, în mâini și în lumânare, încărcând-o cu această lumină galben aurie. Această lumină reprezintă intenția ta de a găsi un job nou care să îți placă și la care să te pricepi bine și pentru care toți colegii te vor aprecia. Poți sta mai mult decât 10 minute, dar acesta e minimul. După ce ai încărcat-o, urmează să o ungi cu ulei esențial. Picură 6 picături deasupra ei și apoi unge lumânarea de sus în jos în sensul acelor de ceasornic. Acum lumânarea este pregătită.


Pasul 4: Ritualul, pas cu pas:


La începutul orei planetare a Soarelui în ziua de Duminica începi: Trasează un cerc în jurul tău și a măsuței folosind mâna dreaptă în sensul acelor de ceasornic. Vizualizează cum din mâna ta dreaptă iese o rază de lumină albă cu care trasezi cercul pe podea în timp ce spui: "Trasez acest cerc sacru ca barieră între lumea exterioară și cea magică, unde totul este posibil în concordanță cu voința mea. În numele Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, Amin". Mai trasează încă de 3 ori cercul folosind lumina din mâna ta dreaptă, în felul acesta terminând construcția cercului sacru.


Aprinde bețigașul de tămâie.

Rostește rugăciunea preliminară: "O, Tată atotputernic, făcătorul cerului și pământului, a tuturor celor văzute și nevăzute! O Fiule care din Tată purcede, prin care toate s-au făcut! O Duh Sfânt, Stăpân și dătător de viață care susține întreaga creație! Ajută-mă în acest ritual pe care îl voi face. Slavă! Slavă! Slava fie a voastră, acum și pururea! Amin." Încheie cu semnul crucii.


Aprinde lumânarea.

Rostește fraza de intenție: "Este voința mea să îmi găsesc un job în intervalul de .....(timpul în care vrei să îl găsești), să fie o poziție la care să excelizez și să fiu apreciat, și să primesc salariul pe care mi-l doresc (poți specifica suma). Fie ca nimeni să fie vătămat în îndeplinirea acestei dorințe și ca toți cei implicați să fie și ei binecuvântați. Amin!

Petrece încă 15 minute în fața lumânării. Privește în flacără și vezi cum dorința îți este deja îndeplinită.

Încheie ritualul cu semnul crucii.


Deschide cercul. De data aceasta, vizualizează cum dispare când îți treci mâna deasupra sa, rotindu-te în sens trigonometric.

Lasă lumânarea să ardă complet, apoi adună resturile de ceară și aruncă-le într-o apă curgătoare.


Atenție:

Să nu lași lumânarea nesupravegheată. Asuma-ți toate măsurile de siguranță pentru prevenirea incendiilor. Dacă pleci din casă sau cameră, stinge-o fără să o sufli și apoi re-aprinde-o. La fel și când trebuie să dormi. În funcție de cât de mare este lumânarea, aceasta poate arde o zi sau 2, 3.


Spor și multe binecuvântări!

Frater Iustin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu