luni, 1 mai 2023

Consacrare de Magnetit pentru Atragerea banilor.


Consacrare de Magnetit pentru Atragerea banilor.


Magia pentru bani este una dintre cele mai des întâlnite forme, asta pentru că toată lumea când se gândește la aceste tehnici automat se gândește la îndeplinirea nevoilor de bază: bunuri materiale, relații, securitate, etc.

Problemă cu orice operațiune magică e că poate nu vrei să repeți și să faci ritualuri constant pentru beneficii pe termen scurt, poate vrei ceva ce știi că va merge bine pe termen lung.

Pentru așa ceva există diverse tehnici de la crearea de servitori, invocarea și evocarea de spirite, doar că acestea pot fi destul de complexe și unele includ și un grad considerabil de risc (mai ales dacă lucrăm cu elementali sau spirite chtonice).

În fine, am descoperit acest ritual pentru a "trezi" spiritul unui obiect aparent banal în schimb, o piatră magnetit ce va atrage bani și abundență pe termen LUNG. Când zic lung mă refer la ani poate chiar un deceniu întreg în funcție de cât timp aceasta piatră rămâne magnetizată.

Întrebarea ta poate e acum: "Ce e magnetitul?"

Este o piatră natural magnetică ce se găsește în natură. O puteți găsi ușor în magazine online de cristale semi-prețioase. De obicei au dimensiuni de cam 2 sau 3 centimetri în forma lor neprelucrată. Această piatră, obiect neanimat are un spirit (la fel ca orice alt obiect). Natura sa este de a atrage lucruri. Proprietățile de atracție însă nu se rezumă numai la obiecte metalice și cu ritualul potrivit spiritul acesta poate fi trezit să atragă și alte lucruri, mai exact bani și alte bunuri materiale.

În va voi arăta un ritual de consacrare a magnetitului pentru acest rost. Acest ritual vine în mare parte din tradiția Hoodoo, dar înțelegând principii hermetice și ezoterice poate fi atribuit și altor tradiții, inclusiv cele locale.




De ce vei avea nevoie:


1. Un magnetit

2. Un bol sau potir.

3. O lumânare albastră.

4. O lumânare verde.

5. O farfurie mică sau tavă pe care vei pune magnetitul.

6. Whiskey, de preferat bourbon. (Jack Daniels, Jim Beam. Dacă puteți cumpăra un bourbon de calitate mai bună, cu atât mai bine)

7. Psaltirea sau Psalmul 22 tipărit.

9. Bețișoare de tămâie cu aromă de cedru.

10. Pilitură de fier.

11. Fraza de intenție și numele pe care vrei să îl dai magnetitului. Aceasta trebuie scrisă clar și fără urmă de ambiguitate. De exemplu: "Te trezesc și te numesc Max, de acum rostul tău este să mă slujești și să îmi aduci bani și abundenta materială, și nu vei vătăma pe nimeni cât timp mă vei sluji. În numele celui Preaînalt, făcătorul tuturor celor văzute și nevăzute, Amin"

Această formulă poate fi modificată, dar în linii mari cam așa va fi. Numele, bineînțeles, poate fi orice nume vreți voi. Poate fi masculin sau feminin, sau ceva mai ambiguu, oricum aici vorbim de spiritul unei pietre. 

Când vei face ritualul:


Într-o zi de joi când luna se află în creștere.

Dacă poți, încearcă să planifici și ritualul în ora planetară a lui Jupiter. Dacă nu știi cum să afli orele planetare, folosește o aplicație pe telefon care îți va arăta exact. De exemplu, Astro Clock. Pe calculator poți folosi: https://planetaryhours.net/. Dacă vrei să o faci ca pe vremuri, înainte ca aceste tehnologii să existe, fă ritualul fix când răsare soarele Joi.

Pregătiri:

Înainte să te apuci de orice operațiune magică, se recomandă să te speli și să te scrobești bine. Dacă poți, fă o baie de purificare cu o oră înainte. Dacă nu ai o robă pentru ritual, e de ajuns să porți haine curate.

Curățenia trebuie să fie și mentală și sufletească. Dacă ești un om religios, nu ar strica să te rogi câteva zile înainte sau să postești. Asta include abstinența de la alimente anumite alimente(in functie de religia pe care o urmezi), țigări, alcool, sex, bârfă. Acesta nu e un pas obligatoriu, dar poate spori efectele considerabil.

Înainte să începi, asigură-te că ai toate obiectele necesare pe masă. Vei sta în picioare orientat spre EST, masa de ritual fiind în fața ta.



Ritualurile preliminare pe care le vei face.


1. Ritualul mic al pentagramei. Găsiți multe ghiduri și demonstrații online. Sau puteți să vă luați după acesta: https://www.youtube.com/watch?v=CoblC3HffDY

Dacă nu vorbiți engleza, traduceți frazele din engleză în limba română sau nativă.

Faceți acest ritual pentru a curăța câmpul eteric din spațiul de ritual. Orice entitate sau influență perturbatoare este trimisă undeva departe de unde sunteți. Acest ritual are și rostul curățirii voastre mentale interioare. Plus că la final invocați și cei 4 arhangheli: Rafael, Gabriel, Mihail și Uriel să vină și să vă păzească cât timp sunteți în spațiul de ritual.

2. Exercițiul pilonului central. La fel ca mai sus, găsiți un exemplu aici: https://www.youtube.com/watch?v=H3XCKtWV8rk



Ritualul propriu zis:


1. Aprindeți lumânarea albastră și cea verde și tămâia.

2. Citiți psalmul 22 de 4 ori cu voce tare.

3. Turnați whiskey-ul în pahar/potir/bol. Trebuie să fie destul încât să puteți scufunda magnetitul complet.

4. Luați magnetitul în ambele mâini și ridicați-l sus deasupra capului vizualizând cum o lumină de deasupra se coboară asupra lui. Lumina este alb strălucitoare. Stați în această poziție cam un minut vizualizând cum lumina intră în magnetit.

5. Scufundați magnetitul în whiskey și nu-l lăsați din mâini timp de 4 secunde cel puțin. Apoi scoateți-l și mai scufundați-l de încă 3 ori în timp ce citiți formula de intenție:

"Te trezesc și te numesc ...., de acum rostul tău este să mă slujești și să îmi aduci bani și abundenta materială, și nu vei vătăma pe nimeni cât timp mă vei sluji. În numele celui preaînalt, făcătorul tuturor celor văzute și nevăzute, Amin"

6. Puneți magnetitul pe farfurioară și așteptați ca alcoolul de pe el să se evapore. Poate dura câteva minute. Cel mai bine așteptați cam 10 minute să se usuce complet. Între timp vizualizați cum spiritul acestuia s-a trezit și este gata să vă servească. În acest timp puteți și auzi mental.

7. Odată ce magnetitul este uscat luați între degete puțină pilitură de fier și presărați-o peste magnetit. Pilitura de fier este "hrană" acestuia și îl veți hrăni câte puțină pilitură o dată pe săptămână ca acesta să continue să vă servească.

8. Mai așteptați și meditați în fața acestuia. Puteți sta cât doriți, 10 minute sau până la o oră, după cum doriți. Contemplați că acum aveți un servitor, sunteți responsabil pentru el și el pentru a vă aduce abundență.

9. Încheiați ritualul zicând: "Declar acest ritual încheiat și acest spațiu sacru închis. Îngerilor și spiritelor ce m-au vegheat și ajutat le mulțumesc. Rămas bun în pace și prietenie, Amin."


Cum îngrijești magnetitul:


1. Trebuie ținut pe farfurioară sau tavă. Aceasta va fi "altarul" său.

2. Nu spuneți familiei, prietenilor, cunoștințelor de ce ați făcut. Dacă aveți o parteneră/partener este important ca aceștia să știe ce faceți și de ce o faceți. Nu vreți influența negativă a altora, sau mai ales ca aceștia să-l arunce la gunoi.

3. În fiecare joi, o dată pe săptămână îl hrăniți cu puțină pilitură de fier.

4. Ca pași în plus puteți să puneți lângă acesta obiecte ce simbolizează abundența materială, monede, bijuterii, dedesubtul farfuriei puteți pune 2 bancnote în formă de cruce (începeți cu bancnote mici de 1 leu și la fiecare câteva luni măriți valoarea bancnotelor până ajungeți la suma cea mai mare), flori de mușețel, batoane de scorțișoară.

5. Ca să nu se depună praful peste el puteți pune un bol transparent deasupra magnetitului ca să-l protejeze de murdărie.


Cum funcționează mai exact?

Magnetitul va căuta să atragă noi oportunități de afaceri, surse de venit de toate felurile. Nu vă faceți griji de cum va face asta, doar fiți deschiși la oportunități și veți observa cum veniturile voastre se vor spori lună cu lună, an cu an va tot crește și crește.


După câțiva ani, piatra eventual se va demagnetiza și va "muri". Când se întâmplă asta o puteți îngropa în curte sau în ghiveciul unei plante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu