sâmbătă, 16 decembrie 2023

Ritual Magic pentru Creșterea Veniturilor.

Am zis să vă mai dezvălui un ritual pe care l-am testat și a funcționat foarte bine.

Este unul specific pentru a crește sporului financiar sau a veniturilor și este deosebit de simplu. Simplitatea acestuia este doar egalată de eficiența sa. În cazul meu, acesta a avut efecte foarte puternice și din cauza faptului că l-am făcut cu ajutorul soției, iar aici intru în tema colaborării cu partenera/partenerul ce vă poate crește rezultatele în mod spectaculos.


De ce vei avea nevoie:





  • O lumânare cilindrică verde destul de mare încât să ardă o zi întreagă. Aceasta trebuie să fie neparfumată.
  • Scorțișoară rasă.
  • Monede. Acestea pot fi bani, euro cenți, pence etc. Contează să fie multe. În caz de ai multe monede adunate pe care nu le folosești și zac degeaba, adună-le fiindcă le vei folosi la ritual.

  • O față de masă verde.
  • Fraza de intenție scrisă pe hârtie maro de copt.
  • Un creion.
  • Un bețișor parfumat cu cedru.
  • Cartea de tarot 9 de monede.
  • Scrie fraza de intenție pe hârtie cu un creion nou, de preferat acesta trebuie să fie folosit numai pentru operațiuni magice și ferit de ochii lumii."Monede de aur, Monede de argint, Adu-mi bogăție de nemărginit! Deschide larg poarta măreață, Ca banii mei/nostrii să se înmulțească"
  • După ce ai terminat de scris, semnează-te pe hârtie.


Când vei face ritualul: Într-o joi în ora planetară a lui Jupiter. Poți afla ora folosind o aplicație pe telefon "Planetary hours". Dacă vrei să o faci ca pe vremuri, fă ritualul dimineața imediat după ce răsare soarele. Luna trebuie să fie în creștere dar nu aproape să fie plină încă. Luna trebuie să nu fie în vid de curs. Dacă nu știi cum să calculezi și acest aspect, descarcă aplicația iLuna și află. Mercur trebuie să fie în curs direct, la fel și Jupiter.


Ce vei face: În ziua și ora potrivită pregătești toate obiectele.

Intinzi pe o masuță fața de masă verde. În centru vei pune lumânarea într-un recipient în care să ardă în siguranță. De jur împrejurul lumânării împrăștie toate monedele. Încearcă să le împrăștii uniform și să nu fie prea multe sau prea puține într-un loc sau altul.

Tot pe masă, mai aproape de unde vei sta, pune cartea de tarot.

Spune rugăciunea preliminară:

O Tată atotputernic, facătorul cerului și pământului, a tuturor celor văzute și nevăzute.

O Fiu ce este de aceeași ființă ca Tatăl, prin care toate au fost făcute,

O Duh Sfânt, Dătătorule de viață care hrănește și susține întreaga creație.

Asistă-mă și ajută-mă în acest ritual pe care îl voi face.

Slavă! Slavă! Slavă fie a voastră acum și pururea!

Amin!

Aprinde tamaia și lumânarea și privește adânc în flacăra lumânării, apoi la monede apoi la cartea de tarot.

Ia puțină scorțișoară în mâna dreaptă și presar-o peste flacăra lumânării în timp ce reciți fraza de intenție.

Fa acest lucru de cel puțin 4 ori sau multiplu de 4. Folosim cifra aceasta fiindcă simbolizează puterile expansive ale lui Jupiter de care ne vom folosi în acest moment.

Fraza de intenție merge pusă puțin sub farfuria de sub lumânare. Alternativ o poți păstra și îngropa împreună cu ceara când aceasta termină de ars.


Lasă lumânarea să ardă până la capăt.

Atentie! Sub nici o formă să lași lumânarea să ardă nesupravegheat. Dacă trebuie să pleci de acasă sau să dormi, stinge-o și aprinde-o după când te întorci/trezesti.

Când lumânarea a terminat de ars, adună ceara și îngroap-o lângă rădăcina unui copac din curte sau a unei plante din casă.

Dacă nu ai opțiunile acestea la îndemână, o poți păstra și folosi pentru a face alte lumânări.

Adună monedele. De acum acestea sunt obiecte sacre. Recomand să le folosești exclusiv numai în achiziționarea de obiecte pentru practica ta magică (tamaie, cărți, lumânări, apă sfințită etc).

Dacă nu le poți cheltui pe toate odată, ele merg schimbate la magazin pentru bancnote, dar acele bancnote să nu fie folosite pentru a cumpăra altceva.

Ce altceva ar merge e să donezi suma unei persoane nevoiașe. Dăruind astfel te conectezi mai ușor la energia abundenței cu care ai intrat în contact.

Multe binecuvântări.

Frater Iustin Levi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu