luni, 8 mai 2023

Folosirea aurei pentru protecție


Tehnica de protecție - Folosirea aurei


Când începem pe drumul acesta al studiului și practicii magiei trebuie neapărat să stăpânim câteva tehnici sau ritualuri de protecție.

Pe blogul acesta am prezentat Micul Ritual al Pentagramei. Acesta este unul ce poate fi folosit pentru multe lucruri și protecția este unul dintre ele.

Dincolo de acesta, există zeci de alte tehnici de protecție, iar ceea ce este foarte folositor la acesta, e faptul că îl poți face și în public. Nimeni nu va ști că îl folosești. Este o tehnică simplă, dar dacă este aplicată și exersată des, te poate aduce un imens beneficiu.

Trăim într-o lume aglomerată (mai ales la oraș) unde suntem înconjurați de oameni cu propriile proiecții negative asupra noastră, cât și de spirite și entități. Nu toate sunt și prietenoase, bineînțeles. Dar un magician nu se îngrijorează de așa ceva, fiindcă acesta are mereu o soluție la îndemână.

În cazul acesta vorbesc despre transformarea aurei voastre într-un scut protector.



Orice om, animal, până și obiect are o aură. Aceasta este câmpul electromagnetic sau de lumină ce se proiectează în afara corpului. Ce vreau să subliniez aici este că aura ta este REALĂ. Chiar și la nivel fizic aceasta există. Sângele pompat prin vene și artere de către inimă generează acest curent, la fel și impulsurile electro-magnetice ce au loc în creier sau sistemul nervos. Nu voi intra în explicații științifice prea mult aici fiindcă oricum sunteți pe blogul acesta pentru a învăța altceva.

Aura este unul dintre instrumentele cele mai puternice la îndemână și poate fi transformată în măsura ideală de protecție. Nu este nevoie să o "vezi" pentru a ști că există, instinctiv, fiecare om știe acest lucru.

Acest exercițiu îl poți face oricând.

Poți să îți rezervi timp special după meditație sau când lucrezi, faci sport, te plimbi etc.

Pentru a transforma aura este îndeajuns să inspiri, expiri și să vizualizezi. Pașii sunt următorii. 


1. Inspiră adânc și vizualizează cum o dată ce intră aerul în plămâni, energia din jurul tău trece prin pielea ta, prin corp, centrandu-se în inima ta. Inima este "motorul" aurei. Vizualizează cum această energie se adună în centrul inimii tale formând o sferă de lumină.

2. Ține-ți respirația pentru cel puțin 2 secunde.

3. Acum expiră, vizualizând cum din inima ta pornește această energie inspirată înspre extremitățile corpului tău în toate direcțiile. Această energie intră în câmpul aurei tale fortificând-o și luminând-o. Efectiv, prin această formă de inspirație și expirație, aduni energie din exterior și o folosești pentru a-ți întări aura. Inspiră și expiră cum am explicat, menținând această vizualizare pentru cel puțin 5 minute, văzând cu ochii minții cum aura ta se fortifică, devenind tot mai mare și luminoasă, se extinde până la cel puțin un metru de jur împrejurul tău ca un înveliș al ființei tale.

4. Acum, după 5 minute, fixează-ți atenția asupra marginii aurei tale. La margine, în mod natural, aceasta este difuză, se îmbină și se combină cu câmpul energetic din jurul tău. Dar acum vei face ceva diferit. Vizualizează intens cum marginea aurei tale devine "solidă" și impermeabilă, iar la exterior reflectă orice energie negativă ce vine din exterior, la fel cum ar face o oglindă.

5. Continuă să respiri la fel ca punctele 1, 2, 3, dar menține imaginea aurei fortificându-se pe parcursul a cel puțin încă 10 minute.

Repetând acest exercițiu, vă puteți proteja de atacurile energetice ale altora, cât și față de mediul toxic exterior.

Dacă stăpâniți bine această tehnică împreună cu Ritualul Pentagramei și al Pilonului Central, puteți inclusiv să protejați o persoană apropiată, precum copilul, în mod deosebit pentru mame.

Este de ajuns să vă aflați în proximitate fizică de aceștia și puteți extinde această protecție și lor. Nu este nevoie să le spuneți sau să știe, dar cu siguranță vor simți că sunt acoperiți.


Sper să vă fie de mult ajutor.

Multe binecuvântări,


Frater Iustin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu