joi, 23 noiembrie 2023

Ritual magic pentru tăierea corzilor energetice.

De-a lungul vieților noastre se întâmplă să legăm prietenii, parteneriate sau chiar relații amoroase cu persoane toxice.

Fie că pur și simplu nu suntem compatibili sau avem de-a face cu genul de oameni care știm că ne fac rău sau poate chiar noi suntem cei care le putem cauza suferință fără să vrem. Bineînțeles, vine și acel moment în care aceste relații nu mai pot continua de niciun fel, apar separările și despărțirile, dar cumva încă rămânem atașați de astfel de persoane. 

Fie că e un atașament emoțional sau unul de conjunctură socială, sau obsesii de care nu putem scăpa și ajungem iar să petrecem timp prețios în prezența acestor indivizi care știm deja conștient că ne fac rău. Dar ceva parcă mereu ne face să păstrăm aceste relații. 

În cazul meu, am avut o relație de prietenie cu cineva care era un mitoman compulsiv, acest individ mintea în continuu. Alțiii din jurul meu îmi arătau aceste inconsistente în tot ce el spunea, dar eu cumva simțeam că îi datorez să îi fiu prieten.

Poate era o formă de milă fiindcă știam că din cauza comportamentului său a ajuns să piardă încrederea a multor persoane, sau poate că la un moment dat am avut un fel de proiect jurnalistic/artistic care a mers câțiva ani și chiar mi-a adus experiențe frumoase. 

Acesta este un exemplu. Un exemplu în care chiar dacă știam și alții îmi spuneau să întrerup orice relație cu el, tot ajungeam să vorbesc sau uneori să mă încurc în știu ce situație stupidă în care se băga. 

Ritualul acesta este pentru toate felurile de astfel de persoane despre care știm că au o influență negativă asupra noastră, dar prin aceste "corzi" energetice mereu ajung iar să ne irosească timpul și energia. 

Corzile energetice sunt acele legături invizibile pe care le facem cu cei din jur. Avem corzi energetice cu toți oamenii cu care avem măcar o formă de relație, ea nu trebuie să fie neapărat una de iubire sau prietenie, există și corzi energetice profesionale. Scopul este ca simbolic să tăiem aceste legături invizibile și să o luăm singuri de la capăt.



De ce vei avea nevoie: 

1. Două lumânări cilindrice negre 

2. Sfoară  subtire (de preferat să nu fi fost folosită pentru nimic altceva) 

3. O tavă ceramică sau metalică destul de lungă pe care să plasezi cele două lumânări și pe care se va aduna ceara și cenușa de la lumânări. 

4. Foarfece


Când vei face ritualul: 

Luna trebuie să fie în descreștere. 

Ziua ideală: Sâmbătă

Merge și Marți ca alternativă dacă e ceva urgent. Energia martială este asociată și cu simbolismul săbiei sau a tăișului care taie ce nu mai este de folos.


Ce vei face: În ziua și ora potrivită așează cele două lumânări pe tavă la distanță de cam 15-20 cm și leagă sfoara perfect orizontal între ele. Legătura pe lumânări trebuie să fie la mijlocul lor. Sfoara trebuie să fie întinsă și să nu atârne, așa că e bine să te asiguri înainte că snurul e destul de lung. 

Când legi snurul, gândește-te la legătura ta cu această persoană. Poți să îți amintești momente semnificative dintre voi, acele momente cheie. 

Amintește-ți cum te-a făcut să te simți și cum întreaga relație. 

Când sfoara e bine legată între cele două lumânări negre, aprinde-le și stai cel puțin 10 sau 15 minute în fața lor privindu-le cum ard împreună cu snurul ce le leagă. 

Continuă să îți amintești și să vizualizezi felul în care te-a făcut să te simți, emoțiile pot fi pozitive sau negative. Nu le judeca, doar permite-ți să le simți. 

Dacă devii emoțional și plângi, râzi, te enervezi, este bine. Nu încerca să controlezi emoțiile și lasă-te să le simți pe deplin. 

După 15 minute ridică-te în picioare și ia foarfecele. 

Taie snurul fix la mijloc. În momentul în care sfoara este tăiată, închipuie cum toată legătura aceasta s-a tăiat definitiv și fără cale de întoarcere. 

Dacă se întâmplă să vezi acea persoană, nu mai simți același sentimente fiindcă le-ai adunat mai devreme și prin tăiere le-ai eliberat. 

Lasa lumânările negre să ardă de tot. 

Recomand MULTĂ ATENȚIE. La un moment dat flacăra va ajunge la sfoară și aceasta va lua și ea foc. Fii cu ochii pe lumânări și supraveghează acel moment. 

Asta contează pentru îndeplinirea ritualului dar și pentru siguranța ta. Când se termină lumânările de ars, adună ceara și cenușa de la lumânări și arunc-o în apa unui râu sau alte ape curgătoare să fie purtate o dată cu amintirile tale departe spre mare și ocean fiind date uitării.


Ce trebuie să faci pe lângă ritual.

Dacă ai obiecte, fotografii, bijuterii, haine etc. de la persoana de care te separi, acestea trebuie distruse.

Pentru obiectele inflamabile recomand să le arzi într-un spațiu sigur. Iar stresez importanța siguranței în timp ce lucrezi cu focul. ATENȚIE MAXIMĂ. 

Obiectele ce nu sunt inflamabile pot fi distruse prin spargere cu ciocanul, bijuteriile din metale prețioase merg topite și refolosite. 

Pietrele prețioase și semiprețioase merg și ele sfărâmate cu ciocanul.


Aceste gesturi sună extreme poate pentru unii dintre voi, dar orice obiect și suvenir ce te leagă de acel om trebuie eliminat ca să nu îți permită să îți amintești și să revii. 

Într-un fel arzi, tai și spargi orice legătură posibilă ce s-ar putea reface între tine și acel individ.
Vorbim de un proces de distrugere a ce este stricat ca sa permita ca noi relatii sanatoase sa se formeze.


Să aveți spor în toate! 

Frater Iustin Levi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu