vineri, 4 august 2023

Un mic ritual de exorcizare personala

De curând am citit o carte despre egregori: "Egregores, the occult entities that watch over human destiny" de către Mark Stavish.

O carte ce poate fi de imens ajutor, mai ales pentru cei ce vor să înțeleagă entitățile ce se formează din grupuri de oameni.

Lăsând cronica pentru altă dată, vreau să vă dezvălui o tehnică de eliberare din sub influența acestor entități, demoni și alte forme de gând ce ne pot tulbura liniștea sau ne influențează să facem lucruri ce nu corespund cu voința noastră.


Este o tehnică pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Ca să o faci, te orientezi spre Nord și faci semnul Crucii în aer, zicând "În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh", apoi repeti asta spre Sud, Est și spre final, Vest.

Când termini, te întorci spre Vest și reciți primele 2 versuri din Psalmul 67 (Ortodox) sau 68 după Latina Vulgata:



"Să se scoale Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe El.

Precum se stinge fumul, să se stingă; cum se topește ceara de fața focului, așa să piară păcătoșii de la fața lui Dumnezeu."


Varianta în latină ar fi:


"Deus, et dissipentur inimici ejus; et fugiant qui oderunt eum a facie ejus.

Sicut deficit fumus, deficiant; sicut fluit cera a facie ignis, sic pereant peccatores a facie Dei."


După ce cele două versete sunt rostite cu convingere, întinzi brațele la 45 de grade lateral și te rotești spre stânga de 3 ori, "scuturând" influența malefică ce aceste entități au asupra ta.

Ritualul merge repetat de mai multe ori pentru a spori eficiența.


Pare simplu, dar este o variantă eficientă de a te descotorosi de "musafiri nepoftiți" sau de controlul grupurilor de oameni când simți că îți pierzi din autonomie.


Multe binecuvântări. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu