luni, 13 mai 2024

Obsesia pentru obscur



Vin cu intrarea această fiindcă recent am mai întâlnit niște persoane care suferă de această obsesie pentru obscur, întuneric și latura întunecată a ocultului.

De fapt, din cauza acestor personaje colorate cam tot subiectul magiei și al ocultului are o reputație atât de negativă.

Dar nu sunt aici să judec în nici un fel, fiindcă nu e treaba mea. De fapt, în adolescență se întâmpla și eu să fiu mai fascinat de ocultismul ce ținea de întuneric și calea mâinii stângi, dar fascinația nu a durat mult fiindcă nu am găsit mult conținut chiar dacă promisiunile ar fi fost mai mult decât mărețe.

Dacă stau să mă gândesc, era mai mult legat de pasiunea mea pentru muzica metal care are destui artiști care folosesc această imagine întunecată pentru a șoca publicul. Dar trăim în 2024, și sincer, astăzi nimeni nu mai e cu adevărat șocat de satanism, ocultism, demoni și alte fixații pe care fie formațiile Scandinave de Black metal sau ocultiștii pe filonul acesta le au.

Totuși, vreau să vă avertizez de un lucru important aici. Nu mă interesează ce credințe aveți, puteți fi creștini, paĝani, musulmani, atei sau să credeți în monstrul de spaghete al lui Richard Dawkins, asta nu contează. Ce e bine de ținut minte e că aceste entități demonice cu care poate sunteți tentați să interacționați sunt reale și sunt într-adevăr periculoase. Aici puteți veni cu felurite argumente că de fapt sunt doar spirite rebele și că Dumnezeu e tiranul etc etc, dar este irelevant.




Eu vă spun din experiențe personale cât și a altor practicanți de magie că ele există și fie că e în glumă sau în mod mai serios, există mereu consecințe când interacționați cu ele.

Și înțeleg, poate ești tânăr, ești rebel, te doare în cot de societate și de norme și vrei să obții ceea ce ai tu chef în acel moment, fie că vorbim de bani, sex, putere, răzbunare și alte chestiuni lumeste. Și veți ajunge prin anumite colțuri ale internetului și inclusiv internetului românesc unde adeptii și alți obsedați de obscur ca voi vă vor promite că aceste spirite infernale îți vor da TOT CE ÎȚI DOREȘTI și că totul va fi bine.

Fals. Chiar dacă primiți câteva din cerințele voastre, oricât de puerile ar fi, acestea vin cu consecințe și uneori extrem de dureroase. Sunt cazuri în care magicieni cu multă experiență au ajuns cu oase rupte în spațiul de ritual, în care și-au pierdut viața sau a celor apropiați pentru că nu au respectat anumite protocoale și s-au lăsat păcăliți de aceste duhuri. Și spun păcăliți fiindcă ele nu sunt prietenii tăi oricât ți-ai imagina că ai putea să legi o relație de prietenie. Ele nu vor să aibă de a face cu tine și dacă o fac, o vor face ori că au ceva de câștigat sau dacă abordezi varianta Solomonică, vor fi constrânse de către magician prin puterea lui Dumnezeu să te asculte.

Dar chiar și așa, cu toată curtoazia de rigoare și oricât de fascinanți ar fi aceste personaje umane sau non-umane, ele nu au bunul tău interes ca prioritate, vorbim de o relație tranzacțională.

Acum, ca să vin cu reversul medaliei aici. Orice relație cu spirite, zeități, elementali inclusiv îngeri includ un anume nivel de risc, asta fiindcă te vei expune la energii și influențe pentru care 99% dintre curioși nu sunt deloc pregătiți, și efectele vor fi reale și simțite pe pielea ta.

Închei această postare zicând că nu sunt aici să vă opresc din a face ce vreți să faceți, să intrați pe forumurile și site-urile unde astfel de indivizi se adună, ci doar să vă avertizez.

Iar dacă ajungeți să suferiți după, să nu ziceți că v-am avertizat să fiți prudenți.


Multe binecuvântări.

Frater Iustin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu