joi, 29 august 2024

O problemă nu este doar una.

Printre primele gânduri pe care cineva le are când descoperă magia, este cum poate să își îmbunătățească viața, cum să își rezolve probleme de diverse feluri, fie că sunt de dragoste, bani, putere, dezvoltare personală etc.  

Se întâmplă cel mai des ca o singură problemă de fapt să conțină o sumedenie de alte probleme mai mici și situații ce trebuie rezolvate înainte să găsești o soluție completă.  

Am tot văzut asta atât în experiența mea personală, cât și în cea a celor din jur sau a persoanelor care au apelat la ajutorul meu pentru a-și rezolva problemele. Deseori o dilemă sau dificultate într-un anume domeniu include mai multe altele care sunt adiacente.  

În cazul unui bărbat care vrea să aibă succes în dragoste, fie că ar căuta o anume femeie sau vrea să devină pur și simplu atractiv, ar trebui să se pună mai multe întrebări încât să se determine de ce consideră că el nu are succes în dragoste.  





Are oare probleme cu finanțele, poate nu știe să comunice, poate fizic nu e la fel de atractiv precum alții, sau poate e certat cu igiena personală. Tocmai de aceea, dacă se întâmplă să faci un astfel de ritual pentru a avea succes cu sexul opus, mai bine înainte analizezi micile probleme pe care vrei să le rezolvi și le abordezi una câte una.  

Dar bineînțeles, astfel de interogare se poate aplica pentru orice. E genul de investigație amănunțită ce e bine să fie făcută de fiecare dată.  

De altfel, poți face un ritual de exemplu să ai mai mulți bani și prima sugestie pe care o ai de la spiritul chemat e să nu mai cheltui pe alcool sau tutun sau alte lucruri lipsite de rost care îți creează și probleme de sănătate. Sau poate ar fi cazul să discuți cu furnizorii de servicii și să vezi dacă sunt oferte mai avantajoase. Dar cel mai des lumea așteaptă pur și simplu să le pice din cer. Și chiar dacă asta se poate întâmpla, de exemplu să mergi pe stradă și să vezi pe jos o bancnotă de 100 de euro, sau să te trezești că ai un prieten care îți dă o bună oportunitate să te îmbogățești printr-o afacere din care vrea ca și tu să faci parte.  

În cazul acelui prieten, nu îți va face această ofertă dacă nu ar știi că ai ceva valoros de oferit, și anume că ești un om priceput și mai ales de încredere.  

Sau poate ai multe obiecte în casă care nu îți sunt de folos și le poți vinde și te trezești că unii ar da niște sume mărichele pentru niște vechituri care pentru tine nu înseamnă mare lucru.  

În fine, aceste interogări merg aplicate pentru orice problemă pe care intenționezi să o rezolvi cu magie. Am oferit exemplele de iubire și bani fiindcă sunt cele mai des întâlnite și la ce se gândește lumea cel mai repede imediat ce descoperă practica magică.  

De fapt, sugerez ca înainte să faci un ritual pentru a rezolva ''o problemă'' poți apela la divinație prin metoda pe care o preferi tu să vezi care ar fi cauzele și ce ți se sugerează să faci. Sau dacă nu ești genul de om care să apeleze la așa ceva, poți vorbi cu cineva care vezi că are succes în domeniul pe care tu vrei să ți-l dezvolți și îți poate da sfaturi.  

Ulterior, după ce ai înțeles din ce probleme mai mici este făcută cea mare, poți să le abordezi pas cu pas și inclusiv să folosești magie pentru fiecare dintre ele. Măcar în felul acesta poți cultiva valori și schimbări ce rămân cu tine pe termen lung, decât să aștepți să îți pice din cer.


Să aveți succes în toate!  

Frater Iustin Levi  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu