duminică, 24 martie 2024

Ganduri despre rupere de blesteme si ingerul Sehaliah

De ceva timp am început să explorez metode de rupere de blesteme și farmece. Am întrebat pe mai mulți practicanți cu experiență, citit câteva cărți, cercetat descântece și alte cai prin care se pot opri vrăji malițioase.

Fac asta fiindcă se întâmplă des să fiu abordat și rugat să rup blesteme, și chiar dacă vreau să fac asta cu mare plăcere, uneori întâmpin frustrări în privința asta.

În primul rând, e dificil să determin dacă persoană chiar este într-adevăr blestemată sau îi s-au făcut farmece. În proporție covârșitoare aș spune că nu, că de cele mai multe ori oamenii suferă consecințele acțiunilor pe care le-au comis în trecut sau într-o viață anterioară.

E ușor pentru un om să dea vina pe blesteme, diavol, dușmani etc sau inclusiv Dumnezeu pentru viețile lor haotice, dar nu să își și asume responsabilitatea pentru ce se întâmplă.


Uneori uit că foarte mulți sunt separați de acest concept de a fi responsabili și să caute cum să se îndrepte, în schimb căutând țapi ispășitori peste tot.

Chiar și așa, nu vreau să fac aici pe deșteptul și să le spun tuturor "frate nu ai blesteme, mergi și roagă-te la Dumnezeu" pentru că nici metodele mele de divinație nu pot spune că funcționează 100%. Mai am și eu zile dificile, poate nu sunt într-o dispoziție bună, poate sunt prea obosit după lucru etc.

Tocmai de asta, chiar dacă nu am această certitudine sunt dispus să fac ritualuri de dezlegare. Am găsit un anume înger din numele extins al lui Dumnezeu care se ocupa fix cu asta. Neștiind detaliile unui potențial blestem asupra cuiva, prefer să apelez la un spirit ce are această specialitate, să îl chem, să îi înaintez petiția și să îl las pe el să rezolve situația după bună judecată a sa.

Acest înger are numele Sealiah sau Sehaliah. Este din decanul Solar al semnului Scorpionului și pe lângă talentul său de a te face un bun agricultor sau crescător de plante și flori, acesta oprește și blesteme cu eficacitate.

Până acum, ceremoniile cu el au fost deosebit de interesante.

O dată mi-a spus că persoana care a cerut dezlegare nu are blesteme. Iar altă dată că nenorocirile asupra ecestei cliente surveniseră în urma unor nedreptăți comise de către ea ce o făcuseră vulnerabilă.

Cel mai interesant aspect este că inițial refuzase să primească o băutură alcoolică că ofrandă, cerând să primească apa.

În fine, acest subiect va fi deschis mai des pe blog, fiindcă farmecele și blestemele par a fi ceva ce îi preocupa pe foarte mulți, la fel și cum pe mine m-a interesat recent.

Cum aflu alte metode interesante de dezlegare vă voi ține la curent ca să știți și voi cum să vă păziți.

Între timp, recomand să integrați rugăciunea în viața voastră de zi cu zi, să spuneți adevărul și să încercați să fiți smeriți pe cât puteți.

Adoptând atitudinea corectă, așa vă veți feri de cele mai multe dintre blesteme sau relele intenții ale oamenilor cu care interacționați.


Multe Binecuvântări.

Frater Iustin Levi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu