vineri, 13 octombrie 2023

Despre oameni cu percepții extrasenzoriale și provocările lor

Despre oameni cu percepții extrasenzoriale și provocările lor


Acum vreo 2 zile am avut plăcerea să conversez cu o persoană despre abilitățile sale de a simți diverse lucruri. Aceasta lucrează în domeniul asistenței medicale, și fiind expusă la diverși pacienți cu tot felul de probleme, și-a dezvoltat o calitate empatică deosebită. Acum, nu știu dacă această abilitate s-a dezvoltat după ce a intrat în acest domeniu de activitate sau pur și simplu s-a născut cu aceste daruri. De obicei, când cineva îmi spune că poate simți dispoziția emoțională a cuiva, știu intuitiv de ce afecțiune medicală suferă sau se întâmplă pur și simplu să "vadă" și să "audă" lucruri care nu sunt fizic acolo, tind să bănuiesc că are niște planete sau ascendente în semnul Pești sau poate în alt semn de apă precum Rac sau Scorpion.

De obicei, cei cu Ascendentul, Luna, Soare sau Jupiter în Pești tind să posede aceste percepții. Este în egală măsură o binecuvântare, cât și o provocare să trăiești cu aceste abilități, fiindcă fiecare lucru bun vine cu restul condițiilor care nu sunt mereu favorabile.




O mare problemă a acestor oameni este manifestarea de probleme care se resimt la nivel fizic sub formă de dureri acute sau cronice. Fiind atât de sensibili, aceștia sunt mult mai vulnerabili să se îmbolnăvească subit, să meargă la medic și să descopere că analizele lor sunt bune și că fizic cel puțin ar fi trebuit să fie perfect sănătoși. De aici apar dilemele și întrebările. Ce e de făcut? Cum de mă simt rău așa din senin? Ce pot face? Dacă există o pastilă pe care o puteam lua în așa momente, ar fi fost ideal. Dar, chiar dacă medicina a cunoscut progrese exponentiale în ultimul secol, sunt lucruri pe care acestea nu le pot rezolva. Tocmai din acest motiv, dacă ai astfel de abilități, trebuie musai să îți faci o rutină de curățare și întreținere energetică. Aceasta trebuie să fie cel puțin o dată pe lună și poate fi făcută în felurile următoare:


1.Impamantare. În felul acesta, orice energie sau senzație din câmpul eteric sau astral nu mai rămâne blocată în corp și este trimisă în pământ. Partea cea mai faină la impamantare este că poți să o faci oricând și oriunde. Găsiți un exercițiu de impamantare aici

2. Purificare prin rugăciune. Există zeci, poate sute de rugăciuni ce țin de curățirea sufletului. Bineînțeles, această curățire a sufletului nu va ajuta numai la sănătatea voastră spirituală ci inclusiv la nivel fizic. Dacă nu știți ce rugăciune să alegeți pentru această curățire, folosiți Psalmul 50. Merge citit atât și ascultat, și contemplat eventual fredonând melodia.
Gasiti o interpretare foarte frumoasa a Psalmului 50 aici, si aici pentru text.

Aprindeți o lumânare și începeți să respirați regulat pentru cel puțin 5 minute, apoi fie citiți sau ascultați Psalmul 50 acordând atenție fiecărui cuvânt, fiecărei pauze și intonări.
În timpul acesta, vizualizați cum o lumină albă coboară din cer și vă scalda precum apa și vă curăță trupul cât și aura. Murdăria adunată merge vizualizată ca praf sau fum negru ce este spălat de către această lumină și scursă în adâncul pământului, la fel ca în primul exercițiu de impamantare.

3. Ritual de descrucisare/uncrossing. Aceasta este cea mai complexă dintre variante și poate fi făcută și pentru alte probleme cu care vă confruntați. Il găsiți pe blogul meu aici

Ca notă de încheiere, toate aceste exerciții, rugăciuni și ritualuri sunt recomandate pentru oricine. Fie că ai abilități de percepție extrasenzorială sau nu. Fie că practici vreo formă de magie sau nu. Acestea sunt forme de întreținere care sunt recomandate tuturor, dar în mod deosebit oamenilor mai sensibili ce sunt așa de deschiși la energiile altora sau a locurilor pe care le vizitează. Dacă te afli printre acești oameni binecuvântați, vă felicit și vă doresc să fiți cât mai sănătoși atât fizic, spiritual și mental încât să îi puteți sluji pe alții și să îi ajutați.


Multe binecuvântări! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu