duminică, 9 iunie 2024

Ritual de curățare energetică a casei

 Ritual de curățare energetică a casei


Am mai scris cu altă ocazie că este foarte important să menținem curățenia în casă și în spațiul nostru de ritual. Dacă motivația anterioară era strict legată de practica magică, acum revin cu una mai de zi cu zi.

Din când în când mai sunt abordat de persoane care au tot felul de probleme legate de spațiul în care stau: evenimente ciudate, un profil energetic neprietenos, etc. Oricum, ce am de spus nu se aplică doar pentru acei indivizi ce suferă de probleme spirituale în mediul în care trăiesc, ci poate fi aplicat de către absolut oricine, fiindcă fiecare dintre noi vrem să trăim într-un mediu curat și frumos, chiar dacă nu toți dintre noi suntem dispuși și să punem osul la treabă și să facem sau să menținem curățenia.

Totuși, aceasta trebuie să facă parte din viețile noastre, mai ales dacă suntem sensibili energetici și simțim sau percepem felurite schimbări sau perturbări ale spațiului. Majoritatea oamenilor nu au făcut o astfel de curățenie energetică niciodată și nu știu de unde să înceapă. În mod normal, această practică ar trebui făcută imediat după ritualul de descrucișare, ca ulterior, după ce orice influență negativă se detașează de tine, să nu rămână și să își facă prezența cunoscută de acum înainte în mediul imediat înconjurător, adică în casa ta.

Acest așa zis ritual l-am descoperit urmărind programele lui Frater Xavier. Dacă vreți, puteți să vizionați mai mult conținut interesant pe canalul său, doar ca să știți că este în limba engleză.

Deci, ca să faci această curățenie energetică, mai întâi trebuie să faci curățenie fizic în căminul tău. Zic aici să te asiguri că ai făcut curățenie bine de tot, ca și cum ai face-o generală în fiecare primăvară în caz de o faci.



De ce vei avea nevoie:

- Salvie albă sau tămâie - De preferat salvie albă. A devenit și mult mai accesibilă la mai multe magazine online, așa că o poți cumpăra ușor, dar dacă nu ai bani sau nu ai altă opțiune, merge și tămâie de la biserică sau frankincense.

- O lumânare albă - Poate fi tip pastilă sau cilindrică. Nu contează mult forma, doar să fie albă fiindcă simbolizează puritatea.

- Psaltirea sau psalmii: 67 și 50. Reciti mai întâi 67 pentru a alunga influențe externe și 50 pentru interne. Merg folosite și alte rugăciuni, dar recomand acestea 2 în general.


Când faci ritualul:

- Într-o luni, când luna se află în descreștere.

- Ora planetară a lunii - Poți afla care este folosind o aplicație pe telefon precum Planetary Hours.


Ce vei face:

- Închizi toate geamurile și ușa de la intrare, cu excepția unuia din capătul casei.

- Vei începe din celălalt capăt și vei termina întreaga operațiune în camera cu geamul deschis.


Pașii sunt simpli și nu necesită mult exercițiu de niciun fel. Pur și simplu aprinzi lumânarea și tămâia și reciți psalmii, împreună cu oricare alte rugăciuni adiționale vrei, în fiecare cameră, de cel puțin 4 ori. Varianta pe care v-o arăt este în primul rând cu rugăciuni creștine, dar dacă ești de altă confesiune, fie că ești musulman, evreu sau păgân, nu contează, poți aplica aceste rugăciuni și va merge. Dacă vrei o abordare mai în linie cu credințele tale, merge și să înlocuiești aceste 2 cu altele din tradiția ta, dar principiul este să le reciți cu voce tare și convingere, în timp ce vizualizezi cum din cameră toată energia negativă este împinsă în afara camerei.

Vei face asta progresiv cu fiecare spațiu din imobil, până ajungi în camera unde ai geamul deschis. Când termini și acolo, închizi geamul și îl lași închis până dimineața următoare.

Atenție! Doar fiindcă ai făcut asta o dată, nu înseamnă că va fi și îndeajuns. În funcție de gravitatea situației cu care te confrunți, e posibil să fie nevoie să o faci de mai multe ori. Oricum, această practică e de întreținere și e bine să fie repetată de măcar ori pe an, ca să fii sigur.


Spor și multe binecuvântări!

Frater Iustin Levi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu